Dag 1 t/m 6 | week 1

Neem tijdens de eerste 6 dagen ‘s ochtends 1 ondersteunende ampul, een halve uitgeperste citroen in groene thee/warm water of 3 eetlepels appelazijn in warm water.

Ontbijt 1 cracotte met beleg of appelstroop
10.00 uur 1 stuk fruit (geen druiven of banaan)
± 12.30 uur Lunch. Deze kan bestaan uit:
• 2 cracottes met 100 gram vlees of vis (zie Stap 1 voor suggesties)
• 1 cracotte met suikervrije jam of appelstroop
15.00 uur Tijdens koffie-/theepauze komkommer, tomaat, wortelen, paprika naar keuze.
± 18.00 uur Maaltijd. Deze kan bestaan uit:
150 gram vlees of vis (geen varkensvlees).
Bakken in olijfolie of kokosolie. Wees matig met
boter. Alle soorten groenten zijn NU toegestaan.

In Stap 2 mag je onbeperkt:
komkommer, tomaat, paprika, wortel en verschillende soepen (eigengemaakt) zonder vlees.

Dag 7

Start dag 7 zonder de ondersteunende ampul en vervolg je ‘Nu Ikk’ afvalprogramma.

Dagindeling 1

Ontbijt 1 grapefruit/sinaasappel
Tussendoor 1 gekookt ei
Lunch 1 cracotte met appelstroop en 2 cracottes met 50 gram vleeswaren
Tussendoor ¼ komkommer
Diner Kabeljauwpakketje; 150 gram

Bereidingswijze: 
Verwarm de oven voor op 180°C. Kruid 150 gram kabeljauw met zout, peper en mosterdpoeder. Leg deze op aluminiumfolie. Snij ½ rode paprika, ½ rode ui, 1 tomaat in stukjes en leg dit bovenop de kabeljauw. Vouw de folie dicht en leg het pakketje 20 minuten in de oven.

Dagindeling 2

Ontbijt 1 groene appel
Tussendoor 1/4 komkommer
Lunch Groente omelet; 2 eieren

Bereidingswijze: 
Snij een . rode ui, 4 champignons, . rode paprika en 1 tomaat in blokjes. Breng deze mix op smaak met zout, peper of verse kruiden. Bak de groente beetgaar, klop het ei en voeg deze toe aan de mix. Bakken tot omelet gaar is.

Tussendoor 1 tomaat
Diner Salade met tilapia; 150 gram

Bereidingswijze: 
Snij 1 tomaat, 1/2 rode ui en 1/4 komkommer in stukjes. Meng dit met 100 gram gemengde sla en een paar druppels citroensap. Gril 150 gram tilapia en serveer deze boven op de salade. Op smaak brengen met wat zout en peper.

Dagindeling 3

Ontbijt 1 groene appel
Tussendoor 2 augurken
Lunch Salade met kip;

Bereidingswijze:
100 gram gegrilde kip, 1 tomaat, 1 augurk, ½ rode paprika en ½ rode ui fijnsnijden. Mengen en serveren op bedje van gemengde sla. Snufje zout en peper.

Tussendoor ¼ komkommer
Diner Gevulde paprika met 150 gram mager rundergehakt.

Bereidingswijze: 
Verwarm de oven voor op 200°C. Fruit in een pan ½ rode ui en ½ teentje knoflook. 2 champignons in plakjes en 150 gram mager rundergehakt toevoegen en rul bakken. Breng op smaak met zout, peper en eventueel een beetje sambal. Paprikadopje eraf snijden en zaadlijsten verwijderen. Vullen met gehaktmengsel. 30
minuten in de oven garen. ¼ komkommer en 1 tomaat in plakjes snijden voor bij de paprika.