Dag 1 t/m 6 | week 1
Neem tijdens de eerste 6 dagen ‘s ochtends 1 ondersteunende ampul, een halve uitgeperste citroen in groene thee/warm water of 3 eetlepels appelazijn in warm water.
Ontbijt | 1 cracotte met beleg of appelstroop |
10.00 uur | 1 stuk fruit (geen druiven of banaan) |
± 12.30 uur | Lunch. Deze kan bestaan uit: • 2 cracottes met 100 gram vlees of vis (zie Stap 1 voor suggesties) • 1 cracotte met suikervrije jam of appelstroop |
15.00 uur | Tijdens koffie-/theepauze komkommer, tomaat, wortelen, paprika naar keuze. |
± 18.00 uur | Maaltijd. Deze kan bestaan uit: 150 gram vlees of vis (geen varkensvlees). Bakken in olijfolie of kokosolie. Wees matig met boter. Alle soorten groenten zijn NU toegestaan. |
In Stap 2 mag je onbeperkt:
komkommer, tomaat, paprika, wortel en verschillende soepen (eigengemaakt) zonder vlees.
Dag 7
Start dag 7 zonder de ondersteunende ampul en vervolg je ‘Nu Ikk’ afvalprogramma.
Dagindeling 1
Ontbijt | 1 grapefruit/sinaasappel |
Tussendoor | 1 gekookt ei |
Lunch | 1 cracotte met appelstroop en 2 cracottes met 50 gram vleeswaren |
Tussendoor | ¼ komkommer |
Diner | Kabeljauwpakketje; 150 gram
Bereidingswijze: |
Dagindeling 2
Ontbijt | 1 groene appel |
Tussendoor | 1/4 komkommer |
Lunch | Groente omelet; 2 eieren
Bereidingswijze: |
Tussendoor | 1 tomaat |
Diner | Salade met tilapia; 150 gram
Bereidingswijze: |
Dagindeling 3
Ontbijt | 1 groene appel |
Tussendoor | 2 augurken |
Lunch | Salade met kip;
Bereidingswijze: |
Tussendoor | ¼ komkommer |
Diner | Gevulde paprika met 150 gram mager rundergehakt.
Bereidingswijze: |